Incasso + schuldhulpverlening personeelSteeds meer personeel geconfronteerd met loonbeslag
Door de economische crisis komen steeds meer huishoudens in financiële problemen. Soms lukt het de betrokkene zelf om deze problemen op te lossen, maar steeds vaker blijkt dat de oplossing niet kan worden gevonden. Het gevolg is dat gezinnen worden geconfronteerd met hoge incasso- en deurwaarderskosten. Dit kan er uiteindelijk toe leiden dat de schulden door middel van loonbeslag moeten worden geïnd.

Schuldhulpverlening voor werknemers
Loonbeslag maakt dat de financiële problemen vaak alleen maar groter worden waardoor u als werkgever te maken kunt krijgen met meerdere beslagen voor één werknemer. Een werknemer die financieel klem zit, heeft vaak nog veel meer problemen. Bijvoorbeeld stress en concentratieproblemen, wat kan leiden tot frequent verzuim. Gebleken is dat het verzuim onder werknemers met problematische schulden beduidend hoger ligt dan bij andere werknemers. Verzuimkosten kunt u niet verhalen. De problematische schulden van uw werknemer kosten daarom ook ú veel geld.

Door een overeenkomst te sluiten met Support in Finance kunt u werknemers met (problematische) schulden naar ons doorverwijzen. Samen met uw werknemer(s) werken wij naar een oplossing, zodat we kunnen voorkomen dat de schulden leiden tot problemen op de werkvloer.

Voorwaarden om schuldhulpverlening voor uw werknemers op te pakken, is dat wij de incasso-opdrachten voor uw bedrijf mogen verzorgen.

Wij nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor een oriënterend gesprek. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf.


  • Voor meer informatie over schuldhulpverlening aan medewerkers (particulieren): klik hier
  • Voor meer informatie over incasso en de voorwaarden voor Incasso: klik hier


Terug naar boven