CreditmanagementDe term creditmanagement komt uit de Verenigde Staten. Hier wordt creditmanagement al tientallen jaren als een belangrijk proces gezien binnen de financiële afdeling van de onderneming.

De werkzaamheden van creditmanagement bestaan uit het beoordelen van kredietrisico's (risk) en het innen van openstaande vorderingen (collections). Met als doel om enerzijds verantwoord om te gaan met kredietrisico's en anderzijds het werkkapitaal te optimaliseren. Daarbij wordt rekening gehouden met de belangen van andere organisatieonderdelen zoals de afdelingen verkoop en klantenservice.

Support in Finance heeft de kennis en vaardigheden in huis om de kredietrisico’s binnen uw onderneming in kaart te brengen en beheersbaar te houden. Bovendien kunnen wij vorderingen snel en efficiënt innen. Onze benadering zal beslist een positieve invloed hebben op het werkkapitaal van uw onderneming.

Wij nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor een oriënterend gesprek. Zodat wij u geheel vrijblijvend kunnen informeren over wat onze stijl van creditmanagement kan doen voor uw bedrijf.Terug naar boven